RSS

پیشگیری از کاهش تراکم مواد معدنی استخوان و پوکی استخوان

06 آوریل

osteoporosis.jpg

پیشگیری از کاهش تراکم مواد معدنی استخوان و پوکی استخوان
.
تغییرات ساده در سبک زندگی و رژیم غذایی می تواند از کاهش تراکم مواد معدنی استخوان و تبدیل شدن آن به پوکی استخوان پیشگیری کند.
.
1. ✏️به میزان کافی کلسیم مصرف کنید (لبنیات ارگانیک، ماهی ساردین، سبزیجات سبز تیره مانند بروکلی، محصولات غنی شده سویا مانند توفو، میوه های خشک شده)
2. ✏️مصرف ویتامین D را افزایش دهید (تخم مرغ، ماهی سالمون، ماهی ساردین، شمشیر ماهی، و مواد غذایی غنی شده مانند غلات صبحانه و آب پرتقال، همچنین، 10 تا 15 دقیقه قرار گرفتن در معرض نور خورشید)
3. ✏️فعال باشید و حداقل روزی 30 دقیقه ورزش کنید
4. ✏️سیگار کشیدن را ترک کنید
5. ✏️کافئین کمتری مصرف کنید (قهوه)
6. ✏️غذاهای سرشار از ویتامین K مصرف کنید (کلم کیل، جوانه بروکسل، برگ شلغم، لبنیات تخمیر شده، آلو و بروکلی)
7. ✏️پتاسیم بیشتری مصرف کنید (موز، آووکادو، توت فرنگی، پرتقال، انبه، کیوی، زردآلو، خرما، هویج، سیب زمینی شیرین، اسفناج، بروکلی، چغندر سوئیسی و فلفل قرمز)
8. ✏️مواد غذایی سرشار از منیزیم مصرف کنید (بادام، آووکادو، موز، لوبیا، دانه کدو تنبل، توفو، شیر سویا، گردو، سیب زمینی با پوست، ماست، غلات کامل، و سبزیجات سبز)
9. ✏️مصرف سدیم را کاهش دهید (نمک)
10. ✏️مواد غذایی سرشار از ویتامین C مصرف کنید (پرتقال، فلفل دلمه ای، بروکلی، توت فرنگی، جوانه بروکسل، آناناس، کیوی، طالبی و گل کلم)
.
 
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در آوریل 6, 2017 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: