RSS

چند توصیه ی خوراکی که نمی دانستید

01 آوریل

salads.jpg

چند توصیه ی خوراکی که نمی دانستید
.
سيد جواد علوي، کارشناس طب سنتي:
.
• نان‌هايي که خمير آن‌ها خوب پخته نشده و اصطلاحا « ورنيامده» است، ديرهضم هستند و علاوه بر ايجاد اختلال هضم در افراد با معده ضعيف، در مصرف طولاني‌مدت زمينه را براي برخي بيماري‌ها ( طبق طبقه‌بندي طب ايراني، بيماريهاي انسدادي ناميده مي‌شوند) در بدن فراهم مي‌کنند, بهترين نان, ناني است که خمير خام کمتري داشته باشد, مثل نان سنگک برشته.
.
• مصرف ماست همراه با غذا در درازمدت منجر به اختلال عملکرد معده و در نتيجه اختلال هضم مي‌شود؛ ماست را در وعده‌هاي جداگانه يا به صورت ميان‌وعده و همراه با مصلحات خورده شود؛ از مصلحات ماست مي‌توان نعناع، آويشن، پونه، زنيان نام برد.
.
• مصرف سالاد شيرازي و سالاد کاهو همراه با غذا در درازمدت منجر به کاهش عملکرد معده و در نتيجه اختلال هضم مي‌شود, از ديدگاه طب سنتي ايران، اختلال هضم زمينه‌ساز بروز بسياري از بيماري‌هاست بايد از مصرف اين سالادها همراه با غذا يا بلافاصله, قبل يا بعد از غذا پرهيز شود.
.
• زياده‌روي در مصرف ميوه‌ها خصوصاً ميوه‌هاي آبکي به دليل تاثيرات سوء بر دستگاه گوارش استعداد ابتلا به عفونت را بالا مي‌برد و پرهيز از اين کار به ويژه در افراد مستعد زکام ضروري است.
.
• مصرف غذاهاي روغني، سنگين و چرب باعث مي‌شوند افراد صبح روز بعد، احساس تنبلي کنند؛ بهتر است افراد از مصرف فست فودها، آجيل و غذاهاي سرشار از پنير به خصوص پنير پيتزا قبل از خواب اجتناب کنند.
.

http://www.mindcontrol.ir
https://telegram.me/reza_nazmi

Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در آوریل 1, 2017 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: