RSS

مواظب غذاهایی کنسروی در ایران باشید

24 فوریه

کنسرو.jpg

مواظب غذاهایی کنسروی در ایران باشید
.
همه حواس ها به سایپا وایران خودروست, نمیدانند که صنایع غذایی چه بلایی سر مردم می آورد.
.
نامه تکان دهنده یک کارشناس ارشد صنایع غذایی و عضو نظام غذا و دارو و دامپزشکی اصفهان که تقاضا کرده است نامش فاش نشود
.
ایشان مدت زیادی در کارخانه های مطرح صنایع غذایی کشور مشغول به کار بودنند و یا هستند!
.
• نامه ایشان
بنده کارشناس ارشد صنایع غذایی و عضو نظام غذا و دارو و دامپزشکی اصفهان هستم
با تجربیاتی که از فعالیت در این زمینه دارم، لازم دانستم به هموطنای عزیز هشدار دهم:
1- تغذیه کنسرو شده به هیچ عنوان مصرف نکنید!! مجدد تاکید میکنم (به هیچ عنوان مصرف نکنید).
اینجانب طی فعالیت در چندین کارخانه موادغذایی با برند معتبر بعنوان مسئول فنی و مدیریت خط تولید اعلام میکنم سطح رعایت بهداشت در تهیه و تولید تغذیه مصرفی ملت فوق العاده ضعیف ودر حد صفر میباشد.
.
2- استفاده از نیتریک اسید بعنوان نگهدارنده تاحد یک پی پی ام در هزارکیلو ماده غذایی مجاز هست ولی متأسفانه با بیل میریختن در شیر فاسد و با آن دوغ تهیه میکردند!(کارخانه فوق العاده معتبر)
.
3- استفاده از رنگ غیرمجاز و غیر خوراکی + استخوان و امعا و احشاء مرغ + پوست مرغ + استفاده از لاشه گاو مبتلا به بروسلوز که البته طی فرایندهایی که انجام میشود غیربیماری زا شده است ولی بسیار کریه المنظر و شامل تاول های خیلی بزرگ در سطح لاشه است و سرشار از هورمون و مواد آنتی بیوتیک ، در تولید سوسیس وکالباس!
.
4- پنیر پیتزا که در تولید آن از فضولات دامی استفاده و منجر به مسمومیت مصرف کنندگان پیتزا و پنیر پیتزا شد با دادن رشوه 200 میلیونی قضایا ساکت ماند.
.
5- میکس شدن امعا واحشا مرغ با سایر افزودنی ها برای تولید سالاد الویه مرغ (یکی از معتبرترین تولیدکنندگان)
.
6- در تجربه اخیر بنده در یکی از کارخانجات معتبر استان در زمینه تولید رب هست که متأسفانه حداقل۷۰درصد گوجه مصرفی گندیده وکپک زده و آب شستشوی گوجه فوق العاده کثیف دراثر تکرار شستشو و عدم تعویض آب ورعایت بهداشت کارگران صفر و همچنین میکس شدن ضایعات و حشرات و جانوران موجود در مزرعه و گوجه ها مانند سوسک , مارمولک , و به ندرت موش همراه با گوجه های مصرفی برای تولید رب گوجه آن هم با برندی معروف و مطرح و صادراتی میباشد حالا دیگر برندهای ضعیفتر را خودتان ارزیابی کنید
.
7- درنهایت وبا عرض تأسف استفاده از وایتکس در شیر بعضی ازگاوداری های صنعتی جهت پایین آوردن بار میکروبی شیر. از آنجایی که این نگهدارنده ها از جذب کلسیم واهن و ویتامین B در بدن جلوگیری میکندکه باعث الزایمر,حواسپرتی وریزش مو درسن ۳۵سالگی میشود.
.
نکته قابل توجه اینه که مسئولین فنی ومدیران تولید مشغول در کارخانجات غذایی در صورت اعتراض به وضع بهداشت در تولید منجربه اخراج یا بلوکه شدن حقوق چندماهه شده و هیچ حمایتی از آنها نشده است لذا مجبور به سکوت هستند.
.
• شایان ذکر هست عامل اصلی شیوع سرطان کبد مصرف بی رویه محصولات کنسرو شده میباشد.
.
باور بفرمائید کیفیت مواد غذایی تولید شده در بیشترین کارخانه های معتبر کشور به قدری پائین است و امکان گرفتن امراض از آن زیاد، که تولید کنندگان آن هرگز برای خانواده خود از این مواد تولیدی استفاده نمیکنند.
.
صدق گفتار این نوشته پای راوی
اما من باور کردم
زیرا به وضوح دیده می شود مدیریت در داخل کشور در این مواضع تقریبا صفر است
.
 
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در فوریه 24, 2017 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: