RSS

ترمیم ناخن نرم و شکننده

16 فوریه

nail.jpg

ترمیم ناخن نرم و شکننده
 
اگر ناخن‌های‌تان نرم و نازک است و با کوچک‌ترین ضربه‌ای می‌شکند یا پوسته‌پوسته شده و از روی گوشت جدا می‌شود، بیشتر به‌دلیل فقدان کراتین و پروتئین است. کمبود کراتین بیشتر به‌دلیل رژیم‌های کم‌کالری یا نتیجه برخی تغییرات ناگهانی در برنامه غذایی است.
.
برای بهبود این وضعیت باید از مواد غذایی غنی از پروتئین استفاده کنید.
.
مصرف مکمل‌های ویتامینB و بیوتین هم می‌تواند ناخن‌های نرم را محکم‌تر از قبل کند. البته باید حواس‌تان به محلول‌هایی که در آرایشگاه برای مانیکور و پدیکور کردن ناخن‌های‌تان استفاده می‌کنند، باشد. آستون و متیل اکریلات باعث ازبین رفتن غشای روی ناخن و در‌نتیجه نرم شدن آن می‌شود..
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در فوریه 16, 2017 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: