RSS

صرف زیاد گوشت قرمز فرآوری نشده با افزایش خطر ابتلا به بیماری ورم روده ارتباط دارد

23 ژانویه

دیورتیکول.jpg

صرف زیاد گوشت قرمز فرآوری نشده با افزایش خطر ابتلا به بیماری ورم روده ارتباط دارد
.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد در مطالعه ایی داده های رژیم غذایی بیش از 46 هزار مرد را در آمریکا تجزیه و تحلیل کردند. 764 نفر از این افراد در طول دوره زمانی 26 ساله به وضعیتی به نام دیورتیکولیت مبتلا شدند.
.
دیورتیکولیت به التهاب دیورتیکول گفته می شود؛
دیورتیکول بیرون زدگی های کوچک کیسه مانند هستند که در جداره سیستم گوارشی شکل می گیرند.
دیورتیکول ها اغلب در قسمت پایینی روده بزرگ تشکیل می شوند و وجود آنها خصوصا در سنین بالای 40 سال شایع است، اما به ندرت مشکلی ایجاد می کند.
.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد متوجه شدند، افرادی که بیشترین میزان گوشت قرمز را مصرف می کردند در قیاس با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، با افزایش 58 درصدی خطر ابتلا به دیورتیکولیت روبرو بودند،
هر چند چگونگی تاثیر گوشت قرمز بر ابتلا به این بیماری مشخص نیست. اما آنها با تاکید بر لزوم انجام مطالعات بیشتر اعلام کردند که ممکن است گوشت قرمز بر باکتری های روده تاثیر بگذارد که به نوبه خود می تواند سیستم ایمنی بدن را تغییر دهد و دیواره روده را تحریک کند.
.
محققان افزودند: تعویض گوشت قرمز با گوشت ماکیان و یا ماهی در رژیم غذایی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.
.
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در ژانویه 23, 2017 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: