RSS

برای آنکه ترش نکنید، آدامس بجوید

14 ژانویه
برای آنکه ترش نکنید، آدامس بجوید
.
برخی از دلایل تشدید ریفلاکس معده یا ترش کردن عبارتند از :
• سیگار کشیدن
• با عجله غذا خوردن
• مصرف کردن غذاهای چرب و پرادویه
• پوشیدن لباس های تنگ
• مصرف غذاهای تحریک کننده اسید معده مانند : گوجه فرنگی، آب مرکبات، چای و قهوه، پیاز، سیر، نوشابه های گازدار
• درازکشیدن بعد از غذا
• نوشیدن مایعات
• عدم تحرک
.
تحقیقات نشان می دهد جویدن آدامس پس از غذا باعث تحریک بزاق و کاهش ریفلاکس می شود.
.
خانم های حامله هم نباید در زمان تذش کردن از داروهای ضذ ریفلاکس استفاده کنند، به جنین صدمه وارد می شود، بهتر است آدامس بجوند.
.
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در ژانویه 14, 2017 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: