RSS

زیاد رب نخورید

05 ژانویه
به رب های صنعتی «استات سدیم» می زنند تا رب کپک نزند همچنین طعم خود را حفظ کند.
این ماده موجب کندی ذهن می گردد و شخص را در خل مشکلات معطل می کند.
.
بنابراین از رب های خانگی استفاده کنید.
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در ژانویه 5, 2017 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: