RSS

این غذاها را در مایکروفر نگذارید

08 دسامبر

microwave.jpg

این غذاها را در مایکروفر نگذارید
.
مایکروفر نمی‌تواند غذا را به‌صورت مساوی و یکسان بپزد که این یعنی برخی باکتری‌های موجود در غذا می‌توانند زنده بمانند. مایکروفر می‌تواند به‌صورت مستقیم به تولید برخی سموم سرطان‌زا کمک کند. برای اینکه خطر آسیب این وسیله به غذاها را کاهش دهید بهتر است این غذاها را در مایکروفر گرم نکنید .
.
1- تخم‌مرغ آب پز
چه با پوست چه بدون پوست، وقتی یک تخم‌مرغ آب پز داخل مایکروفر گذاشته می‌شود، رطوبت درونش باعث ایجاد بخارآب بیش‌ازحدی می‌شود، درست مانند یک زودپز، تا نقطه‌ای که ممکن است تخم‌مرغ منفجر شود، ممکن است بدترش هم پیش بیاید و وقتی از مایکروفر درمیاوریدش در دستانتان یا بشقابتان منفجر شود. برای جلوگیری از این اتفاقات قبل از گرم کردن تخم‌مرغ برای اینکه تبدیل به یک بمب نشود آن را قطعه‌قطعه کنید و یا بهتر اصلاً داخل مایکروفر گرمش نکنید.
.
.
2- شیر سینه مادر
بسیاری از تازه مادرها شیر خود را برای استفاده‌های بعدی منجمد و ذخیره می‌کنند. این روش تا زمانی که شیر داخل مایکروفر گرم نشود خوب است. درست همان‌طور که مایکروفر یک بشقاب غذا را نمی‌تواند یکسان گرم کند در مورد یک بطری شیر مادر نیز چنین قدرتی را ندارد در عوض نقاط داغی را ایجاد می‌کند که می‌تواند به‌شدت باعث سوختگی دهان و گلو نوزاد شود. همچنین گرم کردن شیر در بطری پلاستیکی امکان سرطان‌زا کردن آن را نیز به وجود می‌آورد. توصیه می‌شود شیر مادر یا هر نوع شیر دیگری را در قابلمه و ظروف مخصوص روی حرارت گرم‌کنید.
.
.
3- گوشت‌های فرآوری شده
گوشت‌های فرآوری شده حاوی مواد شیمیایی و نگهدارندِ هستند که به طول عمر و ماندگاری‌شان کمک می‌کند. متأسفانه مایکروفر کردن آن‌ها باعث می‌شود این ترکیبات برای سلامتتان بدتر هم بشوند. گرم کردن گوشت‌های فرآوری شده با تشعشعات مایکروفر به شکل‌گیری اکسیداسیون کلسترول کمک می‌کند، مشخص‌شده است که این ماده از کلسترول خالص بیشتر به شریان‌ها آسیب می‌رساند. اکسیداسیون کلسترول همچنین مستقیماً به بیماری عروق کرونر قلب مرتبط است. در مقایسه با دیگر روش‌های گرم کردن مایکروفر بیشتر از همه باعث ایجاد ترکیبات اکسیداسیون کلسترول در گوشت‌های فرآوری شده می‌شود.
.
.
4- برنج
برنج، واقعاً؟ مایکروفر کردن برنج به‌سادگی می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود. برنج نپخته حاوی‌هاگ‌هایی از باکتری است که می‌توانند در فرآیند گرم شدن زنده بمانند. همین‌که برنج را از مایکروفر بیرون بیاورید و در دمای اتاق قرار دهید، این باکتری‌ها دوباره به فعالیت ادامه می‌دهند و می‌توانند باعث ایجاد اسهال و استفراغ در فرد شوند. ( توجه کنید برنج‌های نیمه آماده منظور است )
.
.
5- مرغ
تمام ماکیان ازجمله مرغ، حاوی سالمونلا هستند. بنابراین ضروری است که گوشت آن را کاملاً بپزید تا این باکتری‌ها از بین بروند. ازآنجاکه مایکروفر نمی‌تواند به‌صورت کلی و برابر همه غذا را بپزد ممکن است در پایان پخت مرغ با مایکروفر تعدادی از باکتری‌های سالمونلا زنده بمانند. دیگر اینکه مرغ تراکم پروتئین بالایی دارد و بسیار مهم است که پروتئین‌ها در دمایی یکسان بشکنند. وقتی برخی از پروتئین‌ها کندتر یا سریع‌تر از دیگر انواع خود شکسته می‌شوند ممکن است دچار ناراحتی معده شوید.
.
.
6- سبزی‌ها سبز برگ
اگر می‌خواهید کلم، کرفس یا اسفناج خود را برای مصرف بعدی کنار بگذارید، بهتر است دور بیندازیدشان تا بخواهید با مایکروفر گرمشان کنید. به دلیل تمرکز بالای نیترات در سبزی‌ها برگ‌دار وقتی گرم می‌شوند ممکن است سمی‌شوند. به دلیل گرم شدن با مایکروفر، نیترات‌هایی که به‌صورت طبیعی شکل‌گرفته‌اند تبدیل به نیتروسامین می‌شوند که سرطان‌زا هستند. همین شرایط برای چغندر و شلغم که آن‌ها هم سرشار از نیترات هستند صادق است.
.
 
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در دسامبر 8, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: