RSS

با پوست میوه از بیماری جلوگیری کنید

23 نوامبر

peal.jpg

با پوست میوه از بیماری جلوگیری کنید
.
• سیب:
مواد فیتوشیمیایی ضدسرطانی موجود در پوست سیب درختی، ۸۷درصد بیشتر از مغز خود میوه آن است. بنابراین بهتر است از این به بعد سیب را پوست آن صرف کنید.
.
.
• خیار:
پوست این میوه کم کالری از ماده سیلیکا تشکیل یافته است که خود این ماده باعث تازگی و طراوت پوست و مانع ایجاد چروک می شود. یعنی خاصیت کلاژنی دارد. هیچ پیشنهادی برای مقدار مصرف روزانه سیلیکا وجود ندارد ولی متخصصین اظهار کرده اند که حداقل ۵ میلی گرم سیلیکا در یک روز مقداری است که بعد از خوردن یک خیار با پوست کسب می کنید.
.
.
• بادمجان:
پوست بادمجان در حدود ۳۰۰میلی گرم ناسونین دارد. آنتی اکسیدانی که مانع از آسیب سلول های مغزی می شود. همچنین حاوی ۲۰۰میلی گرم پتاسیم (ضدگرفتگی عضله) و ۱۳میلی گرم منیزیم موثر در ساختمان بافت پیوندی و ۳ گرم فیبر موثر در لاغری شکم است.
.
.
• کیوی:
مواد شیمیایی موجود در این پوست کرکدار عاملی برای مبارزه با باکتری های استافیلوکوک و باکتری ایکولای است.
.
.
• پرتغال:
پوست پرتغال حاوی ماده لیمونین است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش می باشد. دانشمندان معتقدند که خوردن یک قاشق چایخوری پوست پرتغال در هر هفته، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا ۳۰درصد کاهش می دهد.
.
.
بهترین راه برای رهایی از چروک های پوستی و مبارزه با سرطان ها، خوردن میوه ها با پوست است.
.
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در نوامبر 23, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: