RSS

با روغن جو زودتر و پایدارتر سیر شوید

23 نوامبر

barley-oil

با روغن جو زودتر و پایدارتر سیر شوید
.
جو در ارزیابی با سایر غلات شامل روغن زیادتری است و علاوه براین، ترکیب بسیار بی همتایی دارد.
پژوهشگران در تحقیقی سازوکار تاثیر مکمل های حاوی روغن جو را بر احساس سیری زودرس م ورد بررسی قرار دادند .
بدین منظور ۳۴ شخص سالم، صبحانه های شامل جو را در اندازه های مختلف مورد تحلیل و ارزیابی قرار دادند.
یافته های حاصل از تجزیه و تحلیل های آماری نشان داد که ۳ تا ۷ ساعت پس از خوردن صبحانه مقادیر هورمون های سیری در روده افرادی که صبحانه شان حاوی روغن جو بود
بیشتر از افراد گروه دارونما بود. Magnus Härröd روشی را کشف کرد که توسط آن می توان روغن جو با مقادیر زیاد چربی های قطبی ایجاد کرد. چربی های قطبی برای ذخیره انرژی به کار نمی روند، آن ها در بلوک های ساختمانی غشاء های سلولی و نیز به عنوان مواد پیام رسان عمل می کنند.
.
آماده سازی آن ها شبیه مایونز است، با وجود این، ذرات چربی بسیار کوچک ترند.
اندازه ذره و نیز ترکیب ویژه روغن جو موجب به تأخیر انداختن شکستن چربی یا برداشت آن در معده می شود.
محققین دریافتند که این ترکیب ویژه باعث افزایش ترشح سه هورمون سیری PYY، GLP-۱ و CCK می شود که شما را زودتر سیر می کنند و باعث می شند کم تر بخورید.
علاوه براین، باعث افزایش هورمون GLP۲ می شود که موجب پیشبرد رشد سلول های روده ای می شود، همچنین، اثرات مفیدی بر اسیدهای چرب و شکر در خون دارد.
مقاله مرتبط با این مطالعه درLund University منتشر شد.

 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در نوامبر 23, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: