RSS

گوشتهای صنعتی

01 نوامبر

kidding.jpg

گوشت های صنعتی
.
گوشت های صنعتی به دلایل مختلف سرطان زا بودن آنها محرز شده است. یکی از دلایل مهم این است که از مواد نگه دارنده ای مثل نیترات ها و نیتریت ها که سرطان زا بودن آنها اثبات شده استفاده می شود. به علاوه گاهی اوقات در تولید چنین محصولاتی از فرآیندهایی مثل دود دادن استفاده می شود که باز هم این فرآیندها مورد شک است و بررسی ها نشان داده که برای سلامت انسان مضر هستند.
.
دوستان توجه کنید که صنعت فرآوری گوشت های صنعتی به این دلیل توسعه یافت که دیده شد قسمت اعظم گوشت هایی که پس از کشتار دام باقی می ماند قابلیت عرضۀ مستقیم در بازار را ندارند. باید صنعتی تولید میشد که بتوان این گوشت ها را با طعم دادن آنها و بسته بندی های جذاب به دست خریدار رساند.
.
خیلی از اعضاء بدن گاو و دام های دیگر که به هیچ عنوان ظاهر جذابی ندارند، به صورت گوشت های فله ای برای تولید سوسیس و کالباس و همبرگر و … مورد استفاده قرار می گیرند. که شاید درست نباشد به آنها اشاره کنیم اما پستان گاو، بافت های هم بند و … از جمله این اعضا هستند.
.
پس برای سلامتی خود و دیگران به این موضوع دقت کافی را داشته باشید.
.
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در نوامبر 1, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: