RSS

فواید و خواص سوپر فودهای پاییزی

19 اکتبر

food.jpg

فواید و خواص سوپر فودهای پاییزی
.
هوا در حال سرد تر شدن است و حالا باید از میوه های شگفت انگیز این فصل استفاده کنیم. سوپرفودها ، استخوان ها را ساخته ، از بیماری های مزمن جلوگیری می کنند، بینایی را بهبود بخشیده و حتی حضورذهن شما بهتر می کنند.
.
خواص آنها را بشناسید و در رژیم غذایی خود بگنجانید ، می توانید به صورت پیش غذا ، غذا ، دسر ، سالاد ، آبمیوه ، سوپ ، سس و .. از آنها استفاده کنید ، فراموش نکنید تا جایی که راه داشته باشد از پوست میوه ها هم استفاده کنید !
.
.
• سیب
شیرین یا ترش ، سیبها انتخاب فوق العاده ای برای خوردن به صورت خام یا پخته هستند. اما حتما پوست سیب را هم بخورید چون سرشار ازفلائونوئید مفید برای سلامتی قلب است .
.
فواید سلامتی :
• سرشار از آنتی اکسیدان
• 4 گرم فیبر در هر وعده از آن
.
.
• کلم بروکسل
اگر خوب درستش کنید این سبزی مزه ای بی نظیر دارد . بهتر است آن را با سس تند و یا سس دلخواهتان مثل سرکه بالزامیک مخلوط کنید .
.
فواید سلامتی :
.
• 1/2 فنجان از آن حاوی ویتامین K مورد نیاز روزانه شماست
• منبع بسیار خوب ویتامین B
• منبع خوبی از آهن
.
.
• کدو تنبل
کدو تنبل غیر از شب هالووین کاربردهای بیشمار دیگری نیز دارد!. طعم شیرین و بافت مرطوبش آن را برای پای، کیک، و حتی پودینگ ایده آل می کند !
.
فواید سلامتی :
• دارای اسیدهای چرب امگا 3
• منبع عالی از ویتامین A و B
• سرشار از پتاسیم
• تامین کننده بیش از 20٪ ازفیبر مورد نیاز روزانه
.
.
• گلابی
طعم شیرین و آبدار گلابی موجب محبوبیت آن در بین همه است، پختن گلابی می تواند عطر و طعم افسانه ای آن را بیرون بکشد ، بنابراین سعی کنید پخته آن را امتحان کنید.
.
فواید سلامتی :
• منبع خوبی از ویتامین C و مس
• 4 گرم فیبر در هر وعده
.
.
• شلغم
لازم نیست فقط وقتی سرما می خورید شلغم بخورید ، می توانید آن را به سوپ اضافه کنید و یا با زنجبیل، عسل یا لیمو ، کباب کنید.
.
فواید سلامتی :
• منبع خوبی از فیبر
• منبع خوبی از ویتامین C
.
.
• گل کلم
عطر و طعم دلچسب گل کلم ، کنار بشقاب غذا در زمستان عالی است. می توانید آن را بخارپز کنید یا خرد کنید و در سوپ بریزید .
.
فواید سلامتی :
• دارای موادی که به جلوگیری از سرطان کمک می کند
• کلسترول را کاهش داده و منبع عالی ویتامین C است
.
.
• انــار
این میوه خوشمزه مثل یک مخزن عالی آنتی اکسیدان است.از آب انار برای سالاد و چاشنی انواع غذاها می توانید استفاده کنید.
.
فواید سلامتی :
• طبق مطالعه انجام شده در UCLA ،آب انار بیشتر از شراب قرمز دارای آنتی اکسیدان است
• منبع خوبی از ویتامین C و ویتامین B
.
.
• کیوی
با استفاده از این میوه می توانید عطر و طعم جدیدی به دستور العمل های غذایی خود اضافه کنید . کیوی ترکیب فوق العاده ای با توت فرنگی، طالبی یا پرتقال ایجاد می کند و می توان با ترکیب آن با آناناس یک نوع ترشی درست کرد .
.
فواید سلامتی :
• ویتامین C بیشتر از پرتقال
• منبع خوبی از پتاسیم و مس
.
.
• گریپ فروت
مزه خاص گریپ فروت در مقایسه با سایر میوه های خانواده مرکبات آن را متمایز می کند . آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید، یا با آووکادو و میگو میل کنید ، و یا اینکه از یک لیوان از آب تازه غنی از آنتی اکسیدان آن لذت ببرید .
.
فواید سلامتی :
• حاوی بیش از 75 درصد ویتامین C توصیه شده روزانه
• منبع خوبی از لیکوپن
• دارای پکتین، که نشان داده شده است برای کاهش کلسترول خون مفید است
.
.
• نارنگی
می توانید از نارنگی های کوچک و شیرین در دستورات غذایی پاییزی استفاده کنید. طعم مورد علاقه ما ترکیب آنها با بادام، خرما و عسل است . آب نارنگی را با روغن، سرکه و زنجبیل در سس استفاده کنید .
.
فواید سلامتی :
• منبع خوبی از ویتامین C
• منبع خوبی از بتا کاروتن
.
https://telegram.me/reza_nazmi
http://www.mindcontrol.ir

Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در اکتبر 19, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: