RSS

بدترین مواد غذایی برای قلب

19 اوت

heart.jpg

بدترین مواد غذایی برای قلب
.
• نوشابه
“قند ساده” شبیه به قندی که در نوشابه ها وجود دارد سبب افزایش سطح قند خون میشود که محققی به نام پاتون این را بیان میکند. این موضوع میتواند سبب افزایش فشار بر دیواره رگ ها و افزایش ریسک بیماری قلبی شود. هر چه نوشابه بیشتری مصرف کنید، ریسک این موضوع بالا میرود.
.
.
• کیک ها و دسرهای شیرین پخته شده
یکی دیگر از مواد غذایی که دارای شکر معمولی، شکر قهوه ای، شربت غلات، شربت افرا، شیره قند و سایر شیرین کننده ها است و سبب افزایش تنش های اکسایشی در رگ ها میشود که اخیراً در یکی از تحقیقات محققین کانادایی مشخص شده است. در نتیجه، این شیرین کننده ها – و انواع پاها (منظور پای سیب و … است)، کیک ها و سایر مواد غذایی مشابه – میتوانند سبب گرفتگی رگ ها، افزایش فشار خون، ایست قبلی و سایر انواع بیماری های قلبی شوند که این محققین به آن اشاره کرده اند.
.
.
• کربوهیدرات های اصلاح شده
به گفته پاتون، کربوهیدرات های اصلاح شده که دارای قند، شکر و سایر افزودنی ها هستند برای قلب مضر هستند. چاشنی هایی نظیر کچاپ و سس سالاد و همچنین بنا به گفته متخصصین سس پاستا، نان و ماست کم چرب از منابع معمول قند و کربوهیدرات های اصلاح شده هستند.
.
.
• مارگارین
در تحقیقات اخیر مشخص شده است که کره برای قلب بد نیست. از سوی دیگر، مارگارین منبع اسیدهای چرب ترانس است. پاتون میگوید که این ماده سبب افزایش ریسک بیماری های قلبی-عروقی میشود. او میافزاید که روغن های مخصوص شیرینی از دیگر منابع عمده اسیدهای چرب هستند.
.
.
• شیرین کننده قهوه پودری
پاتون میگوید، شبیه به مارگارین و روغن های مخصوص شیرینی، این پودر ها نیز دارای اسیدهای چرب ترانس هستند. همچنین انواع پاپکرن های سرخ شده در مایکروفر، شکلات های صبحانه و مواد غذایی که دارای روغن های هیدروژنه باشند در لیست مواد غذایی مضر برای قلب هستند.
.
.
• بیکن و گوشت های پر از چربی
پاتون میگوید اگرچه اسیدهای اشباع از لیست غذاهای مضر برای قلب خارج شده اند، ولی تکه های چربی گوشت نظیر دنبه و گوشت دنده میتوانند برای قلب شما دردسرساز باشند. او به این نکته اشاره میکند که در تحقیقات انجام شده، ارتباطی میان گوشت قرمز و افزایش سطح باکتری مضر روده وجود دارد. مباحثات در زمینه مضر بودن گوشت برای قلب ادامه دارد. ولی در حال حاضر بهتر است که شما گوشت کمتری را مصرف کنید.
.
.
• هات داگ ها
پاتون میگوید گوشت هایی که عملیات فرآوری زیادی بر روی آن ها انجام میشود نظیر هات داگ ها، سوسیس ها و انواع مشابه دیگر، دارای مقادیر زیادی از مواد افزودنی هستند. در تحقیقات زیادی ارتباط این مواد غذایی با بیماری های قلبی مشخص شده است. اگرچه مشکل است که با استفاده از تحقیقات دقیقاً مشخص شود که کدام یک از اجزای این مواد غذایی سبب ایجاد بیماری های قلبی میشود. نیترات ها؟ فسفات ها؟ هیدروکربن ها؟ ولی عاقلانه است که مقدار مصرف این مواد غذایی را کاهش دهیم.
.
 
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در اوت 19, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: