RSS

قاتلان کبد

18 اوت
قاتلان کبد
.
* الکل را قاتل کبد بدانید. این قبیل نوشیدنی ها حاوی ترکیبات قوی هستند که کبد را سمی و بیماری می کنند.
.
* گوشت های قرمز چرب، گوشت های فراوری شده مانند سوسیس و کالباس ها، پنیرهای چرب و غیره نیز کار کبد را سخت می کنند. کبد وظیفه ی کنترل میزان چربی و قند خون را بر عهده دارد، زمانی که مواد غذایی خیلی چرب مصرف می کنید کبد به خوبی به وظیفه ی خود عمل نکرده و مازاد چربی را در سلول های خود ذخیره می کند. این وضعیت نیز باعث آسیب هر چه بیشتر به سلول های کبدی خواهد شد.
.
* شیرینیجات، شکلات ها، آب نبات ها، نان های تهیه شده از آرد سفید، پاستاها و برنج سفید نیز سرشار از قندهای تصفیه شده و زودجذب هستند و آسیب های کبدی را تشدید می کنند.
چون کبد مجبور می شود که مازاد قند را نیز در سلول های خود ذخیره کند و نتواند به خوبی قند خون را کنترل کند.
.
 
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در اوت 18, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: