RSS

فواید و خواص انواع جوانه ها برای بدن

01 مهٔ

sabz.jpg

فواید و خواص انواع جوانه ها برای بدن
.
جوانه عدس؛ محافظ قلب شما
..
جوانه نخود؛ ضدعفونی‌کننده زخم‌ها
.
جوانه ماش؛ انرژی‌زای طبیعی
.
جوانه آفتابگردان؛ حافظ سیستم عصبی
.
جوانه شبدر؛ همراه سلامت پوست شما
.
جوانه گندم؛ دشمن سرطان و چاقی
.
.
چطور جوانه سبز کنیم؟
.
حتما تا به حال پیش آمده که سبزه عید را خودتان سبز کنید. برای سبز کردن جوانه باید دانه‌ها را از شب تا صبح در آب خیس کنید و آن را در جای نیمه‌گرمی قرار دهید.
پس از خیساندن و آبکش کردن، آن را به آرامی زیر شیر آب بگیرید و سپس بگذارید در همان آبکش، کاملا آبش جدا شود تا نپوسد.
آن را در شیشه یا سینی کوچک بریزید و پارچه مرطوبی روی آن بکشید و هر صبح و شب عمل شستن (به آرامی) و آبکش کردن را تکرار کنید.
در تابستان وقتی هوا خیلی گرم است عمل شستن را سه‌بار در شبانه‌روز تکرار کنید.
.
در تمام این مدت ظرف را در محلی تاریک و نسبتا گرم نگاه دارید.
توجه کنید باید اندکی آب در انتهای دانه‌ها وجود داشته باشد.
اگر حرارت محیط حدود 22 درجه سانتی‌گراد و محل آن تاریک باشد، دانه خیلی زود جوانه می‌زند. بسته به نوع دانه، بین سه تا پنج روز و گاهی بیشتر می‌توانید جوانه را از تاریکی درآورید و پشت پنجره رو به آفتاب بگذارید.
جوانه را همیشه مرطوب نگاه دارید تا اندکی بیشتر رشد کند. پس از یک تا دو روز ماندن جلوی نور خورشید، جوانه آماده مصرف است.
 
با هر یک از حبوبات می توانید جوانه سبز کنید، کافی است کمی خلاق باشید
 
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در مه 1, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: