RSS

نقش ترکیبات گوجه فرنگی و سیب در افزایش قدرت و توده عضلات

19 آوریل

apple

نقش ترکیبات گوجه فرنگی و سیب در افزایش قدرت و توده عضلات
.
محققان متوجه شدند که اثر اسید اورسولیک موجود در پوست سیب و توماتیدین (tomatidine) موجود در گوجه فرنگی سبز در پیشگیری از تحلیل عضلات ناشی از گرسنگی و بی تحرکی، مؤثر است. پیری، بزرگترین عامل ضعف و آتروفی عضلانی است و محققان امیدوارند که با استفاده از این مواد به تقویت عضلات در برابر آثار پیری کمک کنند.
.
محققان در این مطالعه، موش‌های مسن را که دچار آتروفی و ضعف عضلانی بودند به دو گروه تقسیم کردند.
یک گروه به مدت دو ماه رژیم غذایی حاوی 0.27 درصد اسید اورسولیک و یا 0.05 درصد توماتیدین دریافت کردند
و گروه دوم رژیم غذایی فاقد این ترکیبات داشتند.
.
این مطالعه نشان داد که هر دو این ماده موجب افزایش تقریبی 10 درصدی توده عضلات و افزایش 30 درصدی قدرت عضلات می شود.
این میزان معادل بازگشت توانایی عضلانی یک فرد جوان است.
.
تحقیقات تکمیلی بر روی موش ها نشان داد که این ترکیبات موجب غیرفعال شدن ژن‌هایی می شود که از طریق فاکتور رونویسی ATF4 کنترل می شود.
.
برای آزمایش این نکته، محققان موش‌ها را به نحوی تغییر ژنتیکی دادند که فاقد فاکتور ATF4 باشند.
آن‌ها دریافتند که عضلات این موش‌ها در برابر آثار پیری مقاوم است.
این آثار مشابه اثر اسید اورسولیک و توماتیدین بود.
اکنون محققان در نظر دارند با بررسی روش هایی برای افزودن این دو ترکیب به مواد غذایی، مکمل ها و یا داروها، قدرت و توده عضلانی افراد را با بالا رفتن سن آن‌ها حفظ کنند.
.
Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در آوریل 19, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: