RSS

کباب را با چه بخوریم؟

11 آوریل

کباب را با چه بخوریم؟
.
برای نفع بیشتر از آهن مواد گوشتی، انواع کباب را می توانید با آب نارنج، سالاد، سبزیجات تازه، گوجه فرنگی کبابی، پیاز، فلفل سیاه یا سماق میل کنید تا به واسطه ویتامین C این مواد، جذب آهن گوشت بیشتر شود.
.
مصرف ماست، دوغ و کفیر همراه غذاهای گوشتی توصیه نمی شود، چون کلسیم این فرآورده ها می تواند از جذب آهن گوشت بکاهد. اما می توانید نیم تا یک ساعت پس از صرف غذای گوشتی ماست و دوغ بخورید.
.
اما اگر مجبور به استفاده از کباب رستوران های بین راهی شدید حتما همراه غذا دوغ و ماست کاکوتی دار، نعنادار یا موسیردار بخورید.
چرا؟
چون این چند سبزی ضدعفونی کننده قوی مجاری گوارشی هستند و تا حدود زیادی از خطرات احتمالی گوشت مسموم و فاسد می کاهند. در ضمن برای اطمینان از مغزپخت بودن انواع کباب همیشه مرکز آن را رویت کنید، اگر صورتی یا قرمز رنگ بود بدانید کباب بخوبی نپخته است.

Advertisements
 
بیان دیدگاه

نوشته شده توسط در آوریل 11, 2016 در Uncategorized

 

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

 
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: